fbpx
Новини світу

Штаб Олексія Навального покликав своїх прихильників на мітинг 9 вересня

Передвиборний штаб кандидата на посаду мера Москви Олексія Навального має намір 9 вересня цього року провести мітинг на Болотній площі незалежно від результатів голосування 8 вересня, повідомляють ЗМІ , посилаючись на голову передвиборного штабу Леоніда Волкова.

«Це буде або переможний захід, на якому ми повідомимо, що вийшли в наступний тур, обговоримо плани подальшої роботи, або це буде захід, на якому ми скажемо: окей, підрахунок голосів був чесним, ми набрали стільки – то голосів виборців, і чужого нам не потрібно», – заявив журналістам керівник штабу Олексія Навального Леонід Волков.

Читайте також:  В Бельгії поліція зупинила проросійську конференцію на яку був запрошений Орбан

Мітинг на Болотній площі, запланований на 9 вересня 2013 року, розпочнеться о 19:00. Заявка на даний захід, за словами Леоніда Волкова, була узгоджена з мерією столиці.

Раніше штаб Олексія Навального мав намір провести мітинг після виборів мера Москви на Луб’янській площі ближче до Кремля, проте влада столиці запропонувала перемістити мітинг на Болотну площу. Заявлена ​​кількість учасників заходу, як повідомляли раніше, – 2500 осіб.

У Москві 8 вересня нинішнього року проходять дострокові вибори глави московської мерії. Голосування у столиці завершиться о 20:00. Очікується, що попередні підсумки виборів будуть оголошені Московською міською виборчою комісією через 2 години після закриття всіх виборчих дільниць.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

На пост мера російської столиці, крім О. Навального (балотується від РПР – ПАРНАС), претендують ще п’ятеро кандидатів: виконуючий обов’язки мера Москви Сергій Собянін (балотується як самовисуванець), Іван Мельников (від Комуністичної партії Росії), Микола Левич (від політичної партії «Справедлива Росія»), Сергій Мітрохін (від партії «Яблуко») і Михайло Дегтярьов (від ЛДПР).

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: