fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

На Закарпатті горів локомотив пасажирського поїзда – ДержНС

У Закарпатській області в смт Солотвино в неділю, 8 вересня, о 3:00 сталося загоряння локомотива пасажирського поїзда. Поїзд прямував за маршрутом Батьово-Королево-Солотвино. Про це повідомили в прес -службі ДержНС України. За словами рятувальників, ніхто в ході інциденту не постраждав.

«В управління ДержНС України в Закарпатській області надійшло повідомлення про загорання в локомотиві пасажирського поїзда королівського ДЕПО Ужгородської дирекції залізничних перевезень Львівської залізниці, який слідував за маршрутом Батьово-Королево-Солотвино. Інцидент стався на станції № 2 смт Солотвино, що у Тячівському районі», – наголошується в повідомленні ДержНС.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

За інформацією рятувальників, займання локомотива було ліквідовано о 4:40 співробітниками відділення державної пожежно -рятувальної частини № 8 міста Тячева. Крім того, у ліквідації загоряння брала участь і місцева пожежна команда.

У ДержНС заявили, що в результаті пожежі був пошкоджений відсік двигуна локомотива. В даний момент встановлюються сума збитку і причина пожежі.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

За матеріалами: mns.gov.ua

Читайте також: