fbpx
Спорт

Френк Лемпард про збірну України: Вони дуже сильні фізично і гарні на флангах

У вівторок, 10 вересня, в Києві збірна України в рамках відбору на чемпіонат світу-2014 зіграє зі збірною Англії. Важливість цього поєдинку розуміють як в Україні, так і на Туманному Альбіоні. Цілком можливо, що саме матч Україна – Англія стане ключовим у боротьбі за перше місце в групі і, відповідно, за путівку до Бразилії.

Свою думку про збірну України висловив півзахисник англійської збірної Френк Лемпард, який в інтерв’ю британським журналістам зазначив, що збірна України погано стартувала у відбірковому циклі, проте, як підкреслив Френк Лемпард, в першому поєдинку цих команд в Англії українська збірна грала «з особливим завзяттям».

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Збірна України, як зазначив півзахисник збірної Англії, «дуже сильна фізично і хороша на флангах». «Ми їдемо до Києва за результатом, не забуваючи про те, що у України хороша команда», – говорить Френк Лемпард і додає, що англійська збірна вирушає на матч у Київ з кадровими проблемами. Відсутність кількох ключових гравців Френк Лемпард назвав «великим ударом».

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Нагадаємо, що раніше свою думку про майбутній матч Україна – Англія висловив півзахисник команди Михайла Фоменка Анатолій Тимощук, який вважає, що в командній грі українська збірна виглядає сильнішою за Англію.

За матеріалами: sport.ua

Читайте також: