fbpx
Спорт

У фіналі US Open зіграють Джокович і Надаль

У фіналі чоловічого розряду Відкритого чемпіонату Сполучених Штатів Америки з тенісу (US Open) зіграють іспанський тенісист Рафаель Надаль та іспанець Новак Джокович. Про це повідомляється на офіційному сайті чемпіонату в неділю, 8 вересня цього року.

У суботу перша ракетка планети Новак Джокович у впертій боротьбі виграв дуель у швейцарського тенісиста Станісласа Ваврінку з рахунком 2:6, 7:6, 3:6 , 6:3, 6 : 4. Поєдинок тривав більше 4 годин.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Пізніше другий номер у світовому рейтингу Рафаель Надаль взяв гору над тенісистом з Франції Рішаром Гаске 6:4, 7:6, 6:2. Ця зустріч тривала 2 години і 20 хвилин.

Новак Джокович виходить у фінал Відкритого чемпіонату США вчетверте поспіль, причому в позаминулому році він виграв цей турнір, обігравши Рафаеля Надаля. За рік до цього переможцем US Open виявився Надаль, який обіграв Джоковича у заключній зустрічі.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Фінальна зустріч US Open у чоловічому розряді відбудеться в неділю, як і жіноча фінальна зустріч, в якій силами поміряються Серена Вільямс і Вікторія Азаренко. Розклад матчів турніру довелося змінити, оскільки частина зустрічей раніше була скасована через сильний дощ.

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: