fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

У Лондоні на мітингу затримано 150 антирасистів

 Лондонським правоохоронцям вдалося затримати понад 160 людей у ході масових заворушень, які сталися на марші антиісламістів Англійської ліги захисту, а також паралельного мітингу їхніх супротивників в іншій частині Лондона.

За даними місцевих засобів масової інформації, антиісламісти проводили свій мітинг у східній частині Лондона. Близько трьох тисяч правоохоронців забезпечували порядок під час маршу. Відзначається, що в даному марші брали участь близько 500 антиісламістів. Щодо групи активістів, яка бореться проти прояву расизму, то їх кількість була більшою. Правоохоронці намагалися не пропустити членів антиісламістського руху в частину міста Тауеер – Хемлетс, де проживає велика мусульманська громада.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

Марш антиісламістів повинен був пройти до Тауерського мосту. У момент завершення маршу група з 150 борців проти расизму спробувала прорватися через поліцейське загородження і напасти на антиісламістів, проте правоохоронцям вдалося затримати порушників порядку. Ще 14 затриманих правоохоронцями є представниками антиісламістського руху.

За матеріалами: kp.ru

Читайте також: