fbpx
Футбол

Дем’яненко: Мілевський шукав спосіб покинути Україну

 Колишній головний тренер київського «Динамо» Анатолій Дем’яненко заявив, що з інтересом стежитиме за кар’єрою Артема Мілевського в турецькому футбольному чемпіонаті.

«Швидше за все, Мілевський не хотів залишатися в Україні. Тут не виходило знайти собі команду, тому він і відправився до Туреччини. Так що тепер буду спостерігати за його кар’єрою в чемпіонаті Туреччини. Подивимося, як він зможе себе проявити там», – заявив Дем’яненко.

«Швидше за все, «Газіантепспор» розраховує з часом перепродати Артема в інший клуб, адже в чемпіонаті є такі гранди як «Бешикташ», «Галатасарай» і  «Фенербахче». Особисто у мене надія на те, що Мілевський зможе себе проявити – є. У першу чергу все залежатиме від самого Артема і від його ставлення до справи. Все в його руках», – додав Анатолій Дем’яненко.

Нагадаємо, що днями стало відомо про те, що колишній гравець київського «Динамо» Артем Мілевський став гравцем турецького клубу «Газіантепспор». Українець підписав з клубом трирічний контракт. Турецькій команді Мілевський дістався абсолютно безкоштовно, так як на початку вересня у нього закінчився контракт зі своїм колишнім клубом.

За матеріалами: korrespondent.net

Читайте також: