fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

У Сирію прибув літак, що вилетів за громадянами РФ

Літак МНС Росії, який сьогодні, 8 серпня, вилетів до Сирії за громадянами Російської Федерації, успішно приземлився о13:20 мск. За словами представника МНС, на борту літака знаходиться оперативна група рятувальників. Також до Сирії прибула і група психологів. Зазначимо, що залишити Сирію виявили бажання близько 100 громадян РФ.

Нагадаємо, що в Сирії ситуація загострилася після того, як з’явилася інформація про можливе використання хімічної зброї проти жителів держави. За попередніми даними, нервовопаралітичний газ був застосований в передмісті Дамаска силами президента Башара Асада. Після появи цієї інформації, влада США заявила про можливу атаку по Сирії.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

На думку представників Білого Дому, за застосуванням хімічної зброї стоїть саме режим Башара Асада. Зазначимо, що президент США Барак Обама в конгрес вніс проект резолюції, що дає добро на удар по арабській республіці. За попередньою інформацією, рішення з даного питання буде прийнято вже 11 вересня. В даний момент Європейський Союз закликає Джона Керрі не починати атаку по Сирії до того, як буде доведено факт застосування хімічної зброї.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

За матеріалами: rbc.ru

Читайте також: