fbpx
Право

Мособлвиборчком написав скаргу в прокуратуру на Дмитра Гудкова

Члени Московської обласної виборчої комісії звинуватили депутата Держдуми від «Справедливої ​​Росії» Дмитра Гудкова у публікації екзит-полів (даних опитування громадян на виході з виборчих дільниць) і написали скаргу в прокуратуру і поліцію з вимогою оштрафувати парламентарія за адміністративне правопорушення.

За законом дані опитування виборців не можна оприлюднювати раніше закриття дільниць ( о 20:00). Однак Гудков виклав копії екзит-полів вже о 14:00 у своєму «Живому журналі» і Facebook. Причому сам Гудков супроводив свої пости наступною припискою: «ЗМІ не можна публікувати опитування. А мені можна». Його коментарі на скаргу Мособлвиборчкому відсутні.

Нагадаємо, у виборах глави Московської області беруть участь тимчасово виконуючий обов’язки губернатора Підмосков’я Андрій Воробйов, який балотується від партії «Єдина Росія», екс – депутат Державної думи Геннадій Гудков (батько Дмитра Гудкова), висунутий партією «Яблуко», Надія Корнєєва від партії «Патріоти Росії», Олександр Романович від «Справедливої ​​Росії», Костянтин Черемисов від компартії РФ і Максим Шингаркін від ЛДПР.

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: