fbpx
Без категорії

Карелін: Перемога Токіо на виборах столиці Олімпіади-2020 – хороший знак для спортивної боротьби

На думку триразового олімпійського чемпіона Олександра Кареліна, перемога Токіо на виборах столиці Олімпіади-2020 є хорошим знаком для спортивної боротьби.

«У Японії боротьба дуже популярна, починаючи з національних традицій і закінчуючи триразовими олімпійськими чемпіонками – Йосіда і Іто. Та й люди там дуже винахідливі», – розповів Олександр Карелін. Він зазначив, що був у Японії два роки тому – в той час, коли в країні почалася заявочна кампанія. За словами японських представників, у Токіо планується використати близько 70 споруд, що залишилися від Олімпіади – 1964, зокрема і арени для боротьби. «Японія – дуже своєрідна країна. У них гармонійно переплетено таке складне поєднання патріархальних підвалин і технологічних рішень» , – підкреслив Карелін.

Незабаром пройде сесія Міжнародного олімпійського комітету, на якій визначиться подальша доля спортивної боротьби. За словами Кареліна, пророблено величезний обсяг роботи для того, щоб був досягнутий позитивний результат. «Ми розраховуємо, що члени МОК гідно сприймуть ті зміни, які ми вже реалізували, і ті зобов’язання, які беремо на себе в майбутньому», – підкреслив олімпійський чемпіон.

За матеріалами: ИТАР – ТАСС

Читайте також: