fbpx
Новини світу

У Москві вже проголосували всі кандидати на посаду мера міста

У Москві 8 вересня цього року проголосували всі кандидати на посаду мера російської столиці. Останнім на виборчу дільницю прибув представник партії «Яблуко» Сергій Мітрохін. Голосування Мітрохіна можна було побачити на відеотрансляції з дільниці 174, яка розташована на Комсомольському проспекті.

Перед цим проголосував виконуючий обов’язки мера Москви Сергій Собянін. Він приїхав на виборчу дільницю номер 90, що знаходиться на вулиці Миколаєва, разом з дружиною. Кандидат від РПР – Парнас Олексій Навальний голосував на виборчій дільниці 1488 на Люблінській вулиці. Він також приїхав на вибори разом з дружиною. Крім того, з ним приїхали його син і донька.

Читайте також:  Благодатний вогонь в Єрусалимі у Храмі Воскресіння не «сходить» – його запалюють і освячують

Кандидат від Комуністичної партії Росії Іван Мельников проголосував на виборчій дільниці на Мічурінському проспекті, який розташований в школі номер 1448. Як уточнюють журналісти, в будівлі школи представник КПРФ зустрівся з ректором Московського державного університету Віктором Садовничим.

Представник політичної партії «Справедлива Росія» Микола Левич віддав свій голос разом з дружиною на дільниці 588, яка знаходиться на вулиці Добролюбова. Кандидат на пост глави московської мерії від ЛДПР Михайло Дегтярьов проголосував найперший. Він приїхав на виборчу дільницю, яка розташована в будівлі політехнічного коледжу на проспекті Вернадського, разом зі своїм сином приблизно о десятій ранку.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Голосування на виборах мера Москви завершиться о восьмій годині вечора. Через дві години після закриття всіх виборчих дільниць Московська міська виборча комісія має оголосити попередні результати виборів мера російської столиці. Крім Москви, 8 вересня нинішнього року проходять вибори голів дев’яти російських регіонів.

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: