fbpx
Політика

У Комсомольськ-на-Амурі доставили 40 тонн овочів

Літак МНС Росії Іл -76 доставив в Комсомольськ -на- Амурі, який в даний час страждає від повені, більше 40 тонн овочів.

Як повідомила місцева влада, все продовольство надійде в торгові мережі міста з мінімальною торговою націнкою, що не перевищує 10 відсотків, і за вирахуванням транспортної складової. На такі заходи уряд Хабаровського краю був змушений піти після того, як у Комсомольську-на-Амурі жителями міста за кілька днів був розкуплений майже місячний запас консервів, макаронних виробів та інших видів продукції.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

Як розповів міністр сільського господарства і продовольства Хабаровського краю Олександр Яц, причиною ажіотажу стало тимчасове перекриття окремих ділянок федеральної автодороги Комсомольськ-на-Амурі – Хабаровськ, викликане підтопленням. На той момент проїхати могла тільки спецтехніка, однак зараз обмеження зняте і фури, які доставляють товари першої необхідності, пропускаються позачергово.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

«З приходом цього борту всі питання знімаються. Ми і надалі будемо відслідковувати цінову ситуацію, щоб хтось не скористався ситуацією і не завищив ціни. Дефіциту продуктів харчування в місті немає», – сказав міністр сільського господарства і додав, що жодного факту завищення цін на товари в Комсомольську-на-Амурі виявлено не було.

У Комсомольськ-на-Амурі доставили 40 тонн овочів (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Читайте також: