fbpx
Шоу-бізнес

Поліна Гагаріна стала брюнеткою

Популярна російська співачка, переможниця другої «Фабрики зірок» Поліна Гагаріна не боїться експериментувати над своєю зовнішністю. Складно уявити, що колись білява струнка жінка була повненькою і виглядала абсолютно не так, як зараз. Взявшись в певний момент за себе, Поліна Гагаріна різко схудла і дуже покращала після цього. Сьогодні ж співачка вирішила кардинально змінити свій імідж і розпрощатися з білявими локонами.

«Все друзі! Повернула свій колір)) і підстриглася))», – написала Поліна Гагаріна на своїй сторінці в Instagram і опублікувала фотографію з новою зачіскою.

Деякі шанувальники співачки, побачивши знімок, почали закидати її компліментами, мовляв, новий образ пасує молодій виконавиці. Але знайшлися і такі, хто не повірив у настільки кардинальну зміну іміджу екс – фабрикантки. Вони зійшлися на думці, що Поліна Гагаріна наділа перуку і не більше. Не виключено, що фанати були праві, оскільки кількома годинами пізніше на сторінці співачки в Instagram з’явився новий знімок. На ньому Поліна Гагаріна знову була білявою красунею.

Читайте також: