fbpx
Економіка

100 одиниць техніки відправили рятувати від повені Комсомольськ-на-Амурі

 До вечора 9 вересня в Комсомольську-на-Амурі очікують прибуття близько 100 одиниць техніки. Нагадаємо, що в Хабаровському краї через паводок оголосили режим НС. В даний момент в Комсомольську-на-Амурі зводять дамби для порятунку міста. Учора, 7 вересня, через прорив дамби біля селища Менделєєва було евакуйовано більше 700 осіб. Рівень води сьогодні вранці досяг 882 сантиметрів.

Читайте також:  Україна поставила електроенергію у Словаччину

«До вечора понеділка ми чекаємо на прибуття 90 самоскидів, 4 бульдозерів і 5 екскаваторів, а також насосів. Вся ця техніка буде відправлена ​​на зведення та зміцнення дамб, а також на відкачування води з підтоплених територій регіону», – повідомив представник адміністрації.

За його словами, в даний момент в місті в рятувальних роботах бере участь понад 1100 осіб. Також на проблемних місцях працюють 200 одиниць техніки. У деяких районах міста, зокрема і в селищі Менделєєва, зводяться захисні споруди. Дані заходи необхідні для попередження подальшого надходження великої води в місто. В даний момент в Комсомольську підтопленими числяться 567 житлових будинків.

Читайте також:  Великий виробник зброї з Чехії хоче інвестувати "сотні мільйонів євро" в Україну

За матеріалами: segodnya.ua

Читайте також: