fbpx
Політика

Мером Владивостока знову стане Ігор Пушкарьов – підсумок перевірки 62 % бюлетенів

Кандидат від «Єдиної Росії» Ігор Пушкарьов, що знаходиться на посаді мера Владивостока з 2008 року, переобраний на черговий термін. Про це свідчать попередні дані місцевого міськвиборчкому.

За результатами перевірки 62 % виборчих бюлетенів Пушкарьов заручився підтримкою 60 % населення. Друге місце на виборах глави столиці Примор’я займає Віктор Черепков, який перебував на посту мера Владивостока з 1993 по 1994 рр. . і з 1996 по 1998 рр. . його підтримали 18 % городян.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

Остаточні підсумки виборів, імовірно, будуть опубліковані лише у вівторок, 10 вересня. Однак у міськвиборчкомі вважають, що розстановка сил не зміниться. Явка на виборах мера Владивостока була дуже низькою: станом на 18:00 місцевого часу (тобто за дві години до закриття дільниць) проголосували лише 15,5 % виборців. До слова, на виборах в 2008 році, коли Ігор Пушкарьов був обраний мером вперше, явка була майже такою ж – 17,4 %.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

Більшості росіян Пушкарьов відомий як автор ініціативи про перенесення столиці Росії з Москви на схід. З реально здійснених значимих справ Пушкарьова стала підготовка Владивостока до саміту АТЕС -2012.

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: