fbpx
Спорт

Кокорін: Капелло страшний у гніві

Форвард російської збірної Олександр Кокорін розповів журналістам про підготовку до матчу відбіркового туру на ЧС-2014 зі збірною Ізраїлю і заявив, що атмосфера зараз у команді Фабіо Капелло панує прекрасна – злити головного тренера ніхто не збирається.

«Так, у збірній така обстановка, що тільки посміхатися. Чи збережеться такий настрій після матчу з Ізраїлем? Думаю, так. Хотілося б, щоб все так продовжувалося. Чи страшний   Фабіо Капелло в гніві? Так, страшний. Краще цього не бачити», – поділився після закінчення тренування Кокорін.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Нагадаємо, 6 вересня російська збірна Росії обіграла команду Люксембургу з рахунком 4:1, причому Олександр Кокорін відзначився дублем, і крім того, його перший гол, забитий на 19-й секунді, став найшвидшим в історії збірної. «Звичайно, приємно бути рекордсменом. Головне, щоб цей рекорд ніхто не побив», – заявив футболіст, додавши з посмішкою, що за 19 секунд він «може зробити ще багато чого».

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Зараз для команди пріоритет – виграти і повернутися на першу позицію в групі, зазначив Олександр Кокорін. У збірної Фабіо Капелло є всі шанси, бо росіяни відіграли на одну гру менше, ніж фаворити групи – португальці.

За матеріалами: newsru.com

Читайте також: