fbpx
Новини світу

Звільнили головного редактора «Газети.Ru»

Головний редактор інтернет-видання «Газета.Ru» Світлана Лолаєва звільнена зі своєї посади. За словами журналістки, про відставку їй повідомив голова ради директорів об’єднаної компанії «Рамблер – Афіша – СУП» Олександр Мамут.

«Ніяких серйозних претензій до Світлани Лолаєвої у мене немає. Ми давно шукали нового головного редактора для «Газети.Ru», який міг би запропонувати стратегію розвитку видання, співзвучну моїм уявленням про це. Я вдячний Світлані Лолаєвій за її працю і ціную її захопленість професією», – заявив Мамут.

Читайте також:  В Бельгії поліція зупинила проросійську конференцію на яку був запрошений Орбан

Місце Лолаєвої займе журналістка Світлана Бабаєва. За словами голови ради директорів об’єднаної компанії «Рамблер – Афіша – СУП», зі Світланою Бабаєвою він знайомий «достатню кількість часу» , тому впевнений , що «у неї вийде вдихнути в "Газету.Ru" нове життя». 

Світлана Лолаєва пропрацювала у виданні «Газета.Ru» шість років, починаючи з минулого року вона займала посаду заступника головного редактора. У крісло керівника журналістка сіла навесні поточного року, після звільнення Михайла Котова.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: