fbpx
Новини світу

Вибори в Москві. Явка виборців на 15:00 склала 18,56% – Мосміськвиборчком

Сьогодні, 8 вересня, у Росії єдиний день голосування. Росіяни вибирають вищих посадових осіб суб’єктів Російської Федерації, депутатів законодавчих органів державної влади, а також голів муніципальних утворень. І, цілком природно, що підвищена увага прикута до столиці, адже сьогодні жителі повинні вибрати нового градоначальника і муніципальних депутатів у новій Москві.

У Мосміськвиборчкомі повідомляють, що станом на третю годину дня по Москві, явка виборців склала 18,56 відсотків. Такі дані журналістам повідомив голова Мосміськвиборчкому Валентин Горбунов. «18,56 відсотків – явка на 15:00, в абсолютних цифрах це 1,3 мільйони людей» , – підкреслив глава Мосміськвиборчкому.

Читайте також:  Президентські вибори в Словаччині. Хто переможе "руський мір" чи європейські цінності

Раніше в Мосміськвиборчкомі заявляли, що за прогнозами, явка виборців у Москві повинна скласти близько 50 відсотків.

Щодо районів російської столиці, то найменш активними поки що є жителі Любліно. Низька активність виборців спостерігається в Солнцево і в Південному Бутово. Найактивнішими виборцями на виборах московського градоначальника на даний момент є жителі районів Східний, Савелки і Силіно. Такі дані наводяться в ЗМІ з посиланням на «РІА – Новини».

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

У засобах масової інформації відзначають, що на 15:00 під час президентських виборів, явка виборців у Москві на 15:00 становила 34,04 %.

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: