fbpx
Політика

Збори громадян України, організовані КПУ, визначили питання всеукраїнського референдуму щодо МС

Сьогодні в українській столиці, на стадіоні «Спартак», пройшли збори громадян України, які організували представники Комуністичної партії. Метою зібрання було затвердження питання, яке буде винесене на всеукраїнський референдум, а ініціатором такого референдуму виступає КПУ.

Нагадаємо, представники Компартії раніше неодноразово заявляли про те, що саме український народ повинен визначити, куди піде держава: в Європейський союз чи Митний союз? Повідомляється, що на сьогоднішньому зібранні у Києві питання майбутнього всеукраїнського референдуму було затверджене і звучить воно так: «Чи підтримуєте ви приєднання України до Митного союзу Республіки Білорусь, Республіки Казахстан та Російської Федерації?». При цьому учасники референдуму повинні будуть відповісти або «так», або «ні».

Читайте також:  Проросійський екс-президент Чехії, який товаришує із сепаратистами Закарпаття, "наїхав" на чинну владу республіки через Фіцо

Також повідомляється, що в ході сьогоднішнього зібрання, крім затвердження питання на референдум, були розглянуті і інші теми, а саме: доцільність проведення всеукраїнського референдуму з питання вступу України в Євразійське економічне співтовариство; про утворення персонального складу ініціативної групи з проведення референдуму, а також про призначення уповноваженого представника цієї групи.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

За матеріалами: Кorrespondent.net

Читайте також: