fbpx
Політика

Підсумки перебування інспекції в Сирії будуть оголошені через тиждень, – президент Франції

 До кінця наступного тижня військові інспектори ООН можуть повідомити результати розслідування застосування в Сирії хімічної зброї. Про це 7 вересня заявив президент Франції Франсуа Олланд.

Відзначимо, що держсекретар США Джон Керрі підтвердив інформацію, що багато держав готові допомогти американській стороні в операції проти режиму сирійського президента Башара Асада. Про це американець заявив в Ніцці після переговорів з французьким керівництвом.

Читайте також:  Орбан зробив нову скандальну заяву про гроші для України, поскаржився на бідність і лякав угорців війною

Серед держав, які готові дати відсіч тому, що відбувається в арабській державі, є і Німеччина. Вчора німецька сторона підписала заяву групи лідерів G -20, які засуджують застосування хімічної зброї владою Сирії.

Раніше повідомлялося, що велика частина французів виступає проти участі їхньої держави в міжнародній операції проти Сирії. Крім цього, проведені опитування в Німеччині показали, що 77 відсотків жителів країни проти участі ФРН у військовій операції проти Сирії. Зазначимо, що соціологами були опитані 1003 німці і 972 французи. Самі опитування проводилися в Німеччині 2-5 вересня і 4-6 вересня у Франції.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

За матеріалами: korrespondent.net

Читайте також: