fbpx
Футбол

«Дуже соромно за поведінку вболівальників “Динамо”», – Луческу

Головний тренер донецького «Шахтаря» Мірча Луческу повідомив, що йому було дуже соромно за поведінку румунських уболівальників, що «відзначилися» під час товариського матчу « Шахтаря» з бухарестським «Динамо». Про це Мірча Луческу заявив після закінчення товариського матчу румунським журналістам, передає видання «Укрінформ».

«Мені дуже не сподобалося те, що вигукували місцеві вболівальники. В мої часи все було по-іншому. Відверто кажучи, я розчарований і мені було дуже соромно за поведінку вболівальників "Динамо"», – зазначив Мірча Луческу.

Наставник «гірників» розповів про те, що для хорошої гри кожній футбольній команді необхідні вкрай напружена праця і серйозні інвестиції, зокрема і фінансові.

Варто відзначити, що у вчорашньому матчі «Шахтаря» проти бухарестського «Динамо», за донецьку команду зіграли 2 молодих румунських футболісти. Луческу розглядав вчорашній поєдинок скоріше як тренувальний, ніж контрольний, саме тому під кінець матчу випустив на поле двох гравців збірної Румунії U -19. Вже на 75-й хвилині матчу Антона Шиндера змінив Дорін Ротару, а на 82-й замість Алекса Тейшейри вийшов Іонуц Сербан.

Нагадаємо, що в суботу, 7 вересня, у Бухаресті пройшов товариський матч «Динамо» (Бухарест) – «Шахтар» ( Донецьк). Матч завершився з рахунком 0:3 на користь «гірників». Голами відзначилися: Дуглас Коста (8 хвилина), Луїс Адріано (39 хвилина, пенальті) та Антон Шиндер (46 хвилина).

Вчорашній спаринг прокоментував голкіпер «Шахтаря» Антон Каніболоцький. Зокрема, йому сподобалася атмосфера в Бухаресті, адже на спаринг прийшло досить багато вболівальників.

«Ці матчі допомагають перебувати в тонусі. Команда отримує ігрову практику, а вболівальники – задоволення від футболу», – підсумував Антон Каніболоцький.

За матеріалами: ukrinform.ua, shakhtar.com

Читайте також: