fbpx
Політика

Вибори в Росії. Владивосток проголосував

 У Владивостоці закрилися виборчі дільниці. В даний момент виборчі комісії зосередилися на підрахунку голосів. Зазначимо, що вибори проходитимуть в один тур, а переможець буде визначений простою більшістю виборчих голосів.

За останніми даними, за дві години до завершення виборчого процесу у Владивостоці на виборах мера проголосували 15,5 % виборців, які були внесені до списків. Дана цифра є рекордно низькою. Відзначимо, що в 2008 році приблизно в цей же час було зареєстровано 17,4 % таких, що проголосували. У тому році загальна явка виборців склала 21%. На думку аналітиків, цього року досягти даного значення не вдасться.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

Відзначимо, що сьогодні, 8 вересня, вибори проходить по всій території Росії, за винятком трьох регіонів: Кабардино – Балкарії, Інгушетії і Санкт -Петербурга. Першими свою роботу почали ділянки на східних регіонах країни: у Магадані і Чукотці.

Всього по країні пройде більше 7 тисяч виборів різного рівня. За очікуваннями аналітиків, на вибори 2013 в країні на дільниці прийдуть проголосувати більше 40 мільйонів громадян.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

За матеріалами: kp.ru

Читайте також: