fbpx
Політика

Вибори в Росії. В системі камер спостереження за виборами стався збій

 На сайті, який транслює виборчі дільниці на виборах мера Москви, стався збій. В даний момент фахівці встановлюють причини неполадок.

«Близько 8:30 в системі відеоспостереження стався збій. В даний момент фахівці з’ясовують масштаби несправності», – заявив один з представників департаменту інформаційних технологій.

«Несправні камери зареєстровані лише на двох дільницях. Ведуться ремонтні роботи», – заявив керівник відеоцентру громадського штабу .

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Відзначимо, що в день виборів, 8 вересня, у столиці забезпечувати порядок будуть 42 тисячі співробітників правоохоронних органів. 10 тисяч з них будуть стежити за порядком безпосередньо на виборчих дільницях. Всього в Москві сьогодні працюють 3,396 виборчих дільниці. Кожна з дільниць обладнана двома відеокамерами, кількість яких склала майже 7 тисяч.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

За даними соціологічних опитувань, головним фаворитом на пост мера міста є діючий виконуючий обов’язки мера Сергій Собянін. На другому місці йде Олексій Навальний.

За матеріалами: korrespondent.net

Читайте також: