Вибори мера Москви. За даними exit poll ВЦВГД, вибори виграє Сергій Собянін

Сьогодні мешканці російської столиці обирали нового мера Москви. Зазначимо, що явка виборців не була активною. Так, в Моміськвиборчкомі оголосили явку виборців у російській столиці станом на 6:00 вечора і склала вона 26,28 %, тоді як у тому ж Моміськвиборчкомі заявляли, що в день виборів очікується явка виборців на рівні близько 50%.

Стали з’являтися перші дані exit poll. У ЗМІ наводяться дані, отримані в результаті exit poll ВЦВГД, згідно з якими Сергій Собянін лідирує на виборах градоначальника столиці, набравши 53% голосів. Друге місце на виборах мера Москви, за даними все того ж exit poll ВЦВГД, у відомого в Росії і за її межами опозиціонера Олексія Навального з результатом 32%. На третьому місці – Іван Мельников, представник КПРФ, що набрав 8 %.

Related Post

Нагадаємо, що москвичі вибирали мера Москви з шести кандидатів. На пост московського градоначальника претендували: т.в.о. мера, самовисуванець Сергій Собянін, представник РПР – ПАРНАС Олексій Навальний, від КПРФ Іван Мельников, Михайло Дегтярьов від ЛДПР, Микола Левич від «Справедливої ​​Росії» та Сергій Мітрохін від «Яблука».

За матеріалами: РИА-Новости

Leave a Comment