fbpx
Новини світу

Вибори мера Москви. За даними exit poll ВЦВГД, вибори виграє Сергій Собянін

Сьогодні мешканці російської столиці обирали нового мера Москви. Зазначимо, що явка виборців не була активною. Так, в Моміськвиборчкомі оголосили явку виборців у російській столиці станом на 6:00 вечора і склала вона 26,28 %, тоді як у тому ж Моміськвиборчкомі заявляли, що в день виборів очікується явка виборців на рівні близько 50%.

Стали з’являтися перші дані exit poll. У ЗМІ наводяться дані, отримані в результаті exit poll ВЦВГД, згідно з якими Сергій Собянін лідирує на виборах градоначальника столиці, набравши 53% голосів. Друге місце на виборах мера Москви, за даними все того ж exit poll ВЦВГД, у відомого в Росії і за її межами опозиціонера Олексія Навального з результатом 32%. На третьому місці – Іван Мельников, представник КПРФ, що набрав 8 %.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Нагадаємо, що москвичі вибирали мера Москви з шести кандидатів. На пост московського градоначальника претендували: т.в.о. мера, самовисуванець Сергій Собянін, представник РПР – ПАРНАС Олексій Навальний, від КПРФ Іван Мельников, Михайло Дегтярьов від ЛДПР, Микола Левич від «Справедливої ​​Росії» та Сергій Мітрохін від «Яблука».

Читайте також:  В Бельгії поліція зупинила проросійську конференцію на яку був запрошений Орбан

За матеріалами: РИА-Новости

Читайте також: