fbpx
Спорт

Євробаскет-2013. Україна програла Франції

На чемпіонаті Європи з баскетболу в Словенії завершився поєдинок Україна – Франція. Відразу ж після результатів жеребкування Євробаскету – 2013 було відзначено, що збірна Франції є найсильнішою командою в групі А, в якій окрім України грають ще й збірні Великобританії, Ізраїлю, Німеччини та Бельгії.

Фахівці говорили про те, що збірна Франції сильніша за українських баскетболістів в індивідуальному плані, але матчі в групі на чемпіонаті Європи показали, що грати можна з усіма. У поєдинку Україна – Франція після трьох чвертей рахунок був рівним, а в останній, четвертій чверті, збірна України допустила дуже багато помилок, причому як в атаці, так і в обороні. У підсумку, збірна Франції виграла матч у збірної України з рахунком 77:71 .

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

У нашій групі сьогодні вже зіграли Великобританія з Німеччиною. Представники Туманного Альбіону, яких відносили до аутсайдерів групи, обіграли Німеччину з рахунком 81:74. О 22:00 у групі А буде зіграний поєдинок Ізраїль – Бельгія.

Нагадаємо, що збірна України раніше з рахунком 58:57 переграла Бельгію, потім з рахунком 74:67 підопічні Майка Фрателло виграли у Ізраїлю, а з рахунком 88:83 – у збірної Німеччини.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Завтра збірній України належить провести поєдинок проти збірної Великобританії, який підопічним Майка Фрателло необхідно вигравати.

Читайте також: