fbpx
Економіка

3,5 мільйона за матч коштуватиме оренда “Казань-Арени”

 Директор стадіону «Казань-Арена» Радик Міннахметов в інтерв’ю повідомив, що оренда стадіону для проведення на ньому футбольного матчу буде коштувати, як мінімум, 3,5 мільйона рублів.

 Зазначимо, що з листопада 2013 «Казань-Арена» повинна стати домашнім стадіоном місцевого футбольного клубу «Рубін». Міннхаметов відповів на питання, чи буде команда платити кошти за експлуатацію арени: «Подивимося. Я вважаю, можна зробити так, щоб «Рубін» грав на стадіоні абсолютно безкоштовно. Проте в даному випадку весь прибуток від проведення матчів буде надходити нам. Зазначу, що варіантів співпраці багато. Але в даний момент з «Рубіном» не було жодних серйозних переговорів відносно оренди даного стадіону» .

 «Даний стадіон – це величезний комплекс. Уявіть собі, скільки коштів витрачається на персонал і комунальні послуги? Утримувати 45-тисячний стадіон – задоволення не з дешевих , – підсумував директор «Казань-Арени».

 За попередніми даними, середня вартість квитка на матчі «Рубіна» на новому стадіоні складе 300 рублів. Також директор зазначив, що біля стадіону буде проведена станція метро.

 За матеріалами: itar – tass.com

Читайте також: