fbpx
Спорт

Михайло Фоменко: Будемо жити наступною грою

 Вчора збірна України з футболу розгромила з рахунком 9:0 збірну Сан-Марино. Підопічні Михайла Фоменка не тільки видобули важливу перемогу, але і встановили новий для української команди рекорд: до вчорашнього матчу найбільші перемоги України над суперниками були з рахунком 6:0. З таким великим рахунком збірна України домагалася перемог над Андоррою та Азербайджаном.

 Своєю думкою після матчу з Сан-Марино поділився головний тренер збірної України Михайло Фоменко. Наставник жовто – синьої дружини подякував уболівальникам, які підтримували вчора команду. Відзначимо, що підтримка глядачів на «Львів- Арені» вчора була просто приголомшливою.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 Наступний свій матч в рамках відбору на чемпіонат світу-2014 збірна України зіграє вже в найближчий вівторок проти збірної Англії. Матч Україна – Англія відбудеться в Києві на НСК «Олімпійський». «Будемо жити наступною грою», – заявив Михайло Фоменко, а повертаючись до гри із Сан-Марино, наставник національної збірної підкреслив, що в цьому поєдинку його підопічні грали з бажанням.

 Говорячи про наступний матч збірної України, Михайло Фоменко висловив упевненість, що поєдинок проти Англії буде важким. На думку головного тренера української збірної, збірна Англії представляє еліту європейського футболу.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 Після зіграних вчора матчів турнірне становище команд у групі Н таке:

 1 . Англія – 7 ігор 15 очок

 2 . Чорногорія – 8 ігор 15 очок

 3 . Україна – 7 ігор 14 очок

 4 . Польща – 7 ігор 10 очок

 5 . Молдова – 8 ігор 5 очок

 6 . Сан-Марино – 7 ігор 0 очок.

Читайте також: