fbpx
Шоу-бізнес

Ізабель Юппер дала прес-конференцію у Владивостоці

 Мабуть, одним з найочікуваніших гостей на міжнародному кінофестивалі «Меридіани Тихого», що відкрився сьогодні у Владивостоці, стала знаменита французька актриса Ізабель Юппер.

 Виступаючи на прес -конференції, Юппер розповіла про те, чому вона відмовилася зніматися у фільмі жахів "Забавні ігри" режисера Міхаеля Ханеке. За словами актриси, її вибір був продиктований єдиною причиною – страхом. У трилері «Забавні ігри» розповідається про сім’ю, яка приїхала в заміський будинок і виявляється втягнутою в смертельну гру. «Коли Міхаель Ханеке прийшов до мене з пропозицією знятися в "Забавних іграх", можу зізнатися – мені було страшно. Коли я читала сценарій, мені здалося, що це якийсь теоретичний і натуралістичний підхід. Дуже жорстокий, що показує і описує механізми жорстокості на екрані», – розповіла Ізабель Юппер, додавши, що їй ця картина «не підійшла». Тоді на головну роль у фільмі жахів була запрошена німецька актриса Сюзанна Лотар, яка, варто визнати, впоралася зі своєю роботою блискуче.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

 Повідомила французька актриса і про те, що привело її в кінематограф. Ізабель Юппер зізналася, що бажання стати актрисою в ній розбудив радянський фільм  "Летять журавлі" з Тетяною Самойловою у головній ролі. «Саме ця стрічка стала тим поштовхом, який направив мене в цю професію», – підкреслила Юппер.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

 За всю свою багату професійну кар’єру чарівній француженці довелося попрацювати і з російськими режисерами – вона знімалася у фільмі Ігоря Мінаєва "Повінь" за повістю Євгена Замятіна . «Це була дуже цікава робота. На жаль, поки що єдина в російському кінематографі», – розповіла Ізабель Юппер, висловивши надію, що їй ще випаде можливість знятися в російському кіно.

Ізабель Юппер на фестивалі "Меридіаны Тихого" (відео):

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: