fbpx
Новини світу

Янукович і Путін привітали учасників телекінофоруму “Разом”

 Президенти Росії і України Володимир Путін і Віктор Янукович направили вітальні листи учасникам міжнародного телекінофоруму "Разом", який відкрився напередодні в Ялті.

 У фестивалі беруть участь конкурсанти з 15 країн – СНД, держав Балтії, США, Німеччини, Італії, Ізраїлю, Фінляндії, Словаччини, Монголії. На урочистій церемонії відкриття форуму «Разом», що відбулася в концертному залі «Ювілейний», були зачитані послання президентів Росії та України.

Читайте також:  У Німеччині зарізали двох українців, підозрюваний – громадянин росії

 За словами Володимира Путіна, телекінофорум носить символічну назву, тому що тут зустрічаються давні друзі і соратники – представники найрізноманітніших творчих професій. Крім досвідчених майстрів, свої роботи представлять і їхні молоді, талановиті колеги. Президент Росії назвав фестиваль «Разом» «значущим, очікуваною подією в культурному житті Росії, України, інших держав".

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 Віктор Янукович підкреслив, що форум «сприяє утвердженню вічних загальнолюдських цінностей, толерантності, взаємному збагаченню культур, адже мова екрану є універсальним засобом міжнаціонального спілкування».

 За матеріалами : РИА Новости

Читайте також: