fbpx
Спорт

ЧС-2014. Ярмоленко: “Гравців Сан-Марино мені не було шкода”

 Форвард збірної України та київського «Динамо» Андрій Ярмоленко поділився своїми емоціями після вчорашнього поєдинку відбіркового циклу на чемпіонат світу 2014 проти Сан-Марино. Зазначимо, що сам матч завершився з рахунком 9:0, а дана перемога увійшла в історію збірної України як найбільша.

 «Мені здається, що гравці збірної Сан-Марино самі повинні все розуміти. Саме тому мені не було їх шкода. Нічого немає страшного в тому, що іноді вони грали дуже грубо, адже це футбол. Гравці нашої збірної вже переключили свої думки на матч проти збірної Англії. Це буде дуже важливий матч, тим більше, що проведемо ми його в рідних стінах», – заявив Ярмоленко.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 «Що стосується травми Руні, то ми не повинні на це звертати уваги. Ми  маємо зосередитися на своїй команді, адже ми граємо вдома при заповнених трибунах. Наша мета – вийти на поле і перемогти. За рахунок єдності колективу і наших уболівальників ми зможемо вийти на поле і поборотися за три очки у матчі з Англією. Однак зазначу, що навіть перемога в даному матчі не може гарантувати нам участі на чемпіонаті світу в Бразилії», – додав гравець збірної України.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 За матеріалами : korrespondent.net

Читайте також: