fbpx
Міжнародна економіка

Необхідно ввести заборону на ввезення молдовського вина – Онищенко

 Геннадій Онищенко виступив із заявою про те, що найближчим часом буде введено заборону на ввезення молдовського вина на територію Російської Федерації. Головний санітарний лікар Росії повідомив, що сценарій розвивається не найкраще.

 «Ситуація дуже стрімко і неухильно рухається до того, що, незважаючи на всі заклинання офіційних осіб Молдови, ми все ж найближчим часом будемо змушені піти на крайні заходи. Нещодавно мені стало відомо, що міністр сільського господарства Молдови заявив, що він проводив переговори в Москві. Однак з нами ніяких переговорів не проводилося», – заявив Геннадій Онищенко.

Читайте також:  Старий танковий завод у Чехії став мільярдером на тлі війни в Україні

 Також Онищенко додав, що не виключено повторення ситуації 2006 року, коли молдовська виноробна продукція отримала заборону на території Російської Федерації. «Основними нашими побоюваннями залишається невирішеність системних проблем, які пов’язані з відтворенням в Молдовії національної системи, що контролює якість і безпеку виноробної продукції», – додав головний санітарний лікар Росії Геннадій Онищенко.

Читайте також:  Старий танковий завод у Чехії став мільярдером на тлі війни в Україні

 За матеріалами: kp.ru

Читайте також: