fbpx
Спорт

ЧС-2014. Ходжсон: “Катастрофічно не вистачає нападників”

 Головний тренер збірної Англії Рой Ходжсон дав інтерв’ю після вчорашнього матчу з Молдовою. Нагадаємо, що сам матч завершився впевненою перемогою англійської збірної – 4:0. У ході вчорашнього матчу стало відомо, що нападник англійців Данні Уелбек не вийде на поле в матчі зі збірною України, так як гравець отримав дискваліфікацію за перебір жовтих карток. Зазначимо, що раніше стало відомо про травму нападаючого Уейна Руні, який також не зможе допомогти своїй збірній у матчі проти українців.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 «Без сумнівів, жовта картка Данні Уелбека повністю затьмарила результат сьогоднішнього матчу. Особисто моя думка – отримувати подібні попередження абсолютно неприйнятно. Однак також відзначу, що в цьому епізоді наш форвард абсолютно точно заслуговував попередження» , – заявив головний тренер збірної Англії.

 «У даний момент у нас жорстка нестача форвардів. Ми втратили Уейна Руні, Данні Уелбека, швидше за все не зможе зіграти і Старрідж. А перед цим ми дізналися, що в матчі з Україною нам не допоможуть Джонсон і Джонс. Це зовсім не позитивні моменти напередодні матчу зі збірною України», – додав Ходжсон.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 За матеріалами: football.ua

Читайте також: