fbpx
Футбол

Артем Мілевський: Для мене було дуже важливо гідно залишити «Динамо»

Артем Мілевський, який залишив київське «Динамо»,  має намір приїхати на базу столичної команди для того, щоб попрощатися зі своїми тепер вже колишніми одноклубниками.

 Сьогодні ЗМІ наводять повідомлення Артема Мілевського, написане футболістом в одній із соціальних мереж. «Для мене було дуже важливо гідно залишити «Динамо»», – повідомив екс – футболіст національної збірної України. «А зараз я дуже хочу попрощатися з усіма хлопцями, обов’язково приїду на базу і зроблю це», – підкреслив Артем Мілевський.

 Нагадаємо, що вчора, 6 вересня, було повідомлено про підписання Артемом Мілевським контракту з аутсайдером турецької футбольної ліги – клубом «Газіантепспор». Трудова угода українського футболіста з турецькою командою розрахована на три роки.

 А днем раніше, 5 вересня, офіційний сайт київського «Динамо» розповсюдив повідомлення, в якому говорилося, що термін контракту Мілевського зі столичним клубом закінчено та Артем Мілевський звільнений з «Динамо».

 Також нагадаємо, що Артем Мілевський виступав за київське «Динамо», починаючи з 2002 року. У «Динамо» футболіст перейшов з футбольного клубу «Борисфен».

 За матеріалами: sport.ua

Читайте також: