fbpx
Спорт

Тренер Сан-Марино: Шкода, що ми не забили гол, це було б дуже добре для нас

 Можна тільки припускати, що коїться в душі у тренера, команда якого програла з рахунком 0:9. Йдеться про головного тренера збірної Сан-Марино Джампаоло Мацца. Хоча, швидше за все, цей фахівець уже звик до того, що його команда постійно програє і багато пропускає, адже Джампаоло Мацца очолює збірну Сан-Марино, починаючи з 1998 року.

 Тренер прокоментував вчорашню розгромну поразку від збірної України, підкресливши, що між командами України і Сан -Марино «була велика різниця». За словами наставника команди Сан-Марино, і він, і його підопічні прекрасно розуміли всі сильні сторони української збірної.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 На думку Джампаоло Мацца, причиною великої кількості пропущених його командою голів стало те, що збірна Сан-Марино не змогла впоратися з комбінаційною грою суперника. «Шкода, що ми не забили гол, це було б дуже добре для нас», – підкреслив Джампаоло Мацца.

 Відзначимо, що в поточному відборі на чемпіонат світу-2014, збірна Сан-Марино в групі Н зіграла сім матчів і всі програла. При цьому підопічні Джампаоло Мацца поки що не забили у ворота суперників жодного голу, а в свої ворота збірна Сан-Марино, з урахуванням дев’яти голів від збірної України, пропустила вже 38 м’ячів.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 За матеріалами: Кorrespondent.net

Читайте також: