fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

У жахливому ДТП в Росіїї загинули дев’ятеро людей

 Сьогодні, рано-вранці в Псковській області сталася жахлива дорожньо-транспортна пригода. В результаті зіткнення двох автобусів загинули дев’ять осіб, серед них одна дитина. Про трагедію повідомляють в регіональному управлінні МВС РФ.

 Аварія сталася близько 4:15 ранку на 519 кілометрі автотраси Москва – Рига приблизно за 30 кілометрів від міста Пустошка. На дорозі зіткнулися два автобуси: туристичний і рейсовий. Туристи прямували з Риги до Москви, а другий автобус слідував у Санкт-Петербург.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

 «За останньою отриманою інформацією, з 50 осіб, які перебували в салоні автобуса MAN Москва-Рига, загинули четверо. У другому автобусі знаходилися 47 людей, там також загинули чотири людини», – повідомили у відомстві. Відзначимо, що в даний момент відомо про ще одного загиблого.

 Також у відомстві повідомляють про 20 травмованих під час аварії. Що стосується тяжкості їх стану – не уточнюється. У даний момент причини жахливої ​​трагедії невідомі. На місці події працюють оперативно-слідчі групи, які і встановлять всі причини аварії.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

 За матеріалами: korrespondent.net

Читайте також: