fbpx
Новини світу

У День міста в Москві метро працюватиме до ночі

 Московська влада повідомила, що в День міста 7-8 вересня робота московського метро буде продовжена до 2:00 мск. Про це повідомляють у прес-службі столичного метрополітену.

 «У ніч з 7 на 8 вересня 2013, а також у ніч з 8 на 9 вересня робота Московського метрополітену буде продовжено до 2:00», – повідомляє прес-служба.

 У столичному Департаменті транспорту також відзначили, що на період святкування Дня міста будуть вноситися зміни в роботу наземного та приміського пасажирського транспорту. Також наголошується, що на деяких дільницях вулично-дорожніх мереж будуть введені тимчасові обмеження, які заборонять проїзд транспорту. Для мешканців міста працюватиме «гаряча лінія»: 8 (495) 950-42-04, зателефонувавши за якою можна уточнити будь-яку інформацію про зміни у транспортній мережі та про вжиті обмеження в русі транспорту.

Читайте також:  Президентські вибори в Словаччині. Хто переможе "руський мір" чи європейські цінності

 У День міста також працюватиме додатковий 131 автобус, а 6 вересня перевізниками ВАТ «Московсько-Тверська ППК» і ВАТ «Центральна ППК» буде організовано безкоштовний проїзд по столиці і області абсолютно для всіх пасажирів.

 За матеріалами: rbc.ru

Читайте також: