fbpx
Шоу-бізнес

«Танцюють всі! – 6». Донецький кастинг (випуск від 6.09.2013)

6 вересня глядачі мали можливість спостерігати за тим, як сотні молодих і талановитих українців мріють підкорити серця суддів популярного проекту «Танцюють всі! – 6» і стати кращими танцюристами країни. Цього разу честь дивувати і захоплювати випала жителям Донецька. Щоправда, дивували під час кастингу не тільки конкурсанти, а й самі судді: вони багато жартували, захоплювалися учасниками, хвалили їх. На комплімент «нарвалася» і Тетяна Денисова. Справа в тому, що для донецького ефіру шоу «Танцюють всі! – 6» вона вибрала дуже сміливий наряд – топ кольору беж з глибоким декольте. Відірвати очей від розкішних грудей танцівниці в цей вечір не міг ніхто.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Щодо учасників, то вони теж шокували суддів своїми образами і нарядами. Приміром, на донецькій сцені виступили і дівчина-двійник Брітні Спірс, і Супермен, і інопланетянин. Хоча, в танці вони виявилися менш спритними.

Були й такі учасники, які проходили у другий тур шоу «Танцюють всі! – 6» з першого разу. Наприклад, колишня учасниця проекту Яна Заєць, студент української консерваторії, уродженець Китаю Лю Мінхао, Ірина Крейдіна, яка і дня не може прожити без танців, Олег Клевакін, який виступив для мами, і багато інших.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

А тих, кому не пощастило з першого разу пройти в другий тур, судді відправили на вечірню хореографію. Цього разу її провели Лілія Ребрик та Андрій Дикий.

Виступ Ірини Крейдіної (відео):

Читайте також: