fbpx
Шоу-бізнес

«Танцюють всі! – 6». На сцену повернулася колишня учасниця шоу Яна Заєць

Судді популярного українського шоу «Танцюють всі! – 6» відправилися до Донецька шукати неординарних танцівників. Як і попередній, донецький кастинг був напруженим і повним сюрпризів. Підкорити Влада Яму, Франциско Гомеса, Тетяну Денисову і Раду Поклітару на сцені намагалися сотні учасників, і лише небагатьом вдалося отримати заповітний квиток у сотню кращих танцюристів країни, а отже, продовжити боротьбу за звання найкращого. Серед конкурсантів були й такі, хто сцену шоу «Танцюють всі!» намагається підкорити вже не вперше.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Наприклад, Яна Заєць, учасниця другого сезону проекту «Танцюють всі!», практично за крок до перемоги покинула шоу – останнє місце у двадцятці кращих танцюристів країни судді, до жаль, віддали іншій дівчині. Після цього Яна Заєць довго не могла дивитися телевізор, зокрема, шоу «Танцюють всі!». Але через кілька років вона вирішила довести, що гідна перемоги. Найбільше їй хотілося реабілітуватися в очах Тетяни Денисової, яка тоді була тренером дівчини.

Цього разу Яні Заєць вдалося підкорити серця суддів вже з перших рухів на сцені. У результаті вона отримала свій заповітний квиток у сотню кращих.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

«Я зловила цей меседж. Мене це зворушило, мене це кольнуло. Ти довго йшла, і сказати, що ти не заслужила цей другий шанс, звичайно ж, я не можу. Я хочу тебе обійняти, поцілувати, щоб ти підійшла, і я віддам тобі цей квиток» , – прокоментувала виступ конкурсантки Тетяна Денисова.

Виступ Яни Заєць (відео):

Читайте також: