Санкції проти Ірану будуть розширені – Казначейство США

 У Казначействі США прийняли рішення про розширення санкцій проти Ірану, додавши до «чорного списку» компанії, які були залучені на допомогу іранському уряду у продажі нафти в обхід ембарго. Зовсім недавно з боку американського Казначейства у бік Ірану надійшли звинувачення у використанні підставних компаній, бізнесменів і фінансових інститутів.

 У США повідомили, що жорсткіші санкції будуть націлені проти мережі іранського бізнесмена і власника компанії Sima General Trading Сейеда Сейєда. Також розширені санкції торкнуться і представників Національної нафтової компанії Ірану в Європі.

Related Post

 Зазначимо, що раніше США оголосили про санкції, які були спрямовані проти Sima General, як частини мережі підставних організацій іранського уряду, які використовувалися для обходу санкцій в рамках схеми. Тоді було з’ясовано, що в даних махінаціях брав участь грецький бізнесмен.

 Додамо, що США ухвалили рішення продовжити на шість місяців звільнення від виконання санкцій, які спрямовані проти Японії, Ірану та ще 10 країн-членів Європейського союзу.

 За матеріалами: rbc.ru

Leave a Comment