fbpx
Новини світу

Проти військової операції в Сирії висловилася більшість жителів Франції

 Про ситуацію в Сирії кажуть в останні дні багато. Різні думки можна почути від багатьох відомих в Європі і світі політиків. Можлива військова операція в Сирії, причиною проведення якої є застосування в цій країні хімічної зброї, є однією з найважливіших новин протягом останнього тижня, і зрозуміло, що дане питання активно обговорюється громадськістю.

 У Франції газета Figaro навіть повела спеціальне дослідження, метою якого було з’ясувати, як жителі цієї країни ставляться до участі Франції у військових операціях взагалі і до військового втручання в Сирію зокрема.

Читайте також:  Росія погрожує ударами по військових об'єктах Британії

 Результати такого дослідження показали, що 68 % респондентів негативно ставляться до участі держави у військових діях. А 64 % французів виступають проти військової операції в Сирії.

 Раніше в ЗМІ писали про те, що французький президент Франсуа Олланд нібито ухвалить рішення з питання військової операції в Сирії після того, як це питання буде розглянуто американським Сенатом, а також після оприлюднення результатів роботи експертів ООН, що займаються встановленням фактів застосування під час конфлікту в Сирії хімічної зброї.

Читайте також:  Уряд Словаччини відмовився звільнити міністерку, яка дозволила культурну співпрацю з росією

 За матеріалами : РИА Новости

Читайте також: