fbpx
Освіта

Керівник Нацопери: Точка у творчості Абдулліною вже поставлена

 Генеральний директор Національної опери України Петро Чуприна вкрай обурений ситуацією навколо солістки опери Катерини Абдулліної. Він вважає, що нешанобливо висловившись на адресу учнів україномовних шкіл, вона так хотіла привернути до своєї персони увагу публіки і попіаритися. Після цієї витівки, підкреслив Петро Чуприна, точка у творчій біографії Катерини Абдулліної вже поставлена.

 "Вона не зірка такого параметра, щоб хтось їй заздрив. Я вбачаю в цьому якийсь абсурдний піарний хід. Або в кращому випадку – у неї якесь затемнення", – заявив гендиректор Національної опери України.

 Нагадаємо, напередодні на сторінці Катерини Абдулліною у Facebook з’явилося повідомлення, в якому вона назвала україномовні школи «бидлячими». Така заява обурила не тільки дітей та їх батьків, але і багатьох політиків, головного режисера Нацопери Анатолія Солов’яненка. Всі в один голос зажадали від співачки публічних вибачень. Сама ж оперна співачка стверджує, що ніяких образливих повідомлень в соцмережі не писала, її акаунт просто зламали.

 За матеріалами: tsn.ua

Читайте також: