fbpx
Спорт

Відбір на ЧС-2014. «У хорошому настрої готуємося до матчу з Англією», – Хачеріді

 У матчі відбіркового циклу на ЧС-2014 проти Сан-Маринозбірна України здобула найбільшу перемогу у своїй історії, забивши у ворота суперника 9 сухих голів.

 Варто відзначити і досягнення захисника «Динамо» і збірної України Євгена Хачеріді – вперше в своїй кар’єрі центрбек забив 2 м’ячі в одному матчі, оформивши дубль. Додамо, що за всю історію матчів національної збірної України центральному захиснику вперше вдалося оформити дубль. Крім цього, у Хачеріді на рахунку в цій зустрічі і одна гольова передача.

 Новоспечений «голеадор» прокоментував свої досягнення: «Дійсно, два м’ячі в одному матчі до сьогодні забивати не вдавалося».

 Особливо приємно, додав Хачеріді, що цей дубль трапився в офіційному матчі, нехай і не з найсерйознішим суперником.

 Крім того, захисник розповів, як наставник збірної Михайло Фоменко налаштовував команду на гру з Сан-Марино. Все-таки вчора в суперниках в України була найслабша збірна світу. На думку Хачеріді, нічого особливого у підготовці команди не було. Всі футболісти чудово розуміли, що, незважаючи на статус Сан-Марино, необхідно було набрати 3 очки. Тим більше, що збірна грала вдома, і виходити на поле «Арени Львів» розслабленими не мала права.

 «У підсумку перемогли з великим рахунком, і тепер у хорошому настрої готуємося до матчу з Англією», – додав Євген Хачеріді.

 Перед матчем з Сан-Марино, розбираючи гру команди – суперника, Михайло Фоменко вказував команді на те, що суперники «впираються» тільки до першого пропущеного м’яча, розповів Хачеріді. Україні вдалося забити у ворота суперника швидкий гол, після чого команда збільшила рахунок і довела справу до великої перемоги.

 На питання про те, чи хотілося йому зробити хет-трик, Євген Хачеріді відповів: «І двох м’ячів цілком достатньо».

 За матеріалами : fcdynamo.kiev.ua

Читайте також: