fbpx
Новини світу

Президент Болівії: Військове вторгнення до Сирії планується для того, щоб убити Башара Асада

Цікаву і заслуговуючу на увагу думку про можливі військової операції країн Заходу в Сирії висловив президент Болівії Ево Моралес. За його словами, військове вторгнення до Сирії готується з метою знищення сирійського лідера Башара Асада.

Сьогодні, у суботу, Ево Моралес, слова якого наводять ЗМІ, заявив наступне: «Ця інтервенція задумана для того, щоб убити президента, влаштувати різанину серед членів уряду і народу в Сирії, а також взяти країну під свій контроль». Президент Болівії також зазначив, що американський лідер Барак Обама поводиться як "володар світу", але Організація Об’єднаних Націй не підтримує план президента Сполучених Штатів щодо військової операції в Сирії.

Читайте також:  Вбиті росіянином у Німеччині українці були військовослужбовцями ЗСУ, які проходили реабілітацію після поранень

Крім того, Ево Моралес заявив, що за наявною у нього інформацією, в США, серед воєначальників є певні розбіжності в питанні військового вторгнення до Сирії.

Президент Болівії нагадав, що після того, як було здійснено вторгнення до Лівії, вбили Муаммара Каддафі. Президент Іраку Саддам Хусейн був страчений після вторгнення в цю країну військ коаліції. «Зараз вони домагаються геополітичного контролю та контролю над нафтовими родовищами на Близькому Сході», – резюмував Ево Моралес.

Читайте також:  Україна вже отримала західну зброю з дозволом бити по території росії

За матеріалами: Інтерфакс – Україна Фото: Associated Press

Читайте також: