fbpx
Шоу-бізнес

Мусульмани Індонезії проти проведення конкурсу “Міс світу-2013” під Джакартою

Фінал конкурсу краси «Міс світу- 2013», який спочатку влада Індонезії планувала провести під Джакартою, перенесений на острів Балі.

Справа в тому, що більша частина населення країни – мусульмани, які не сприймають подібних заходів. В Індонезії вже пройшли кілька протестних акцій, тому уряд вирішив не ризикувати і провести конкурс на Балі, місцеве населення якого вже давно звикло до потоку найрізноплановіших туристів.

Раніше організатори «Міс світу- 2013» вже пішли на те, щоб скасувати традиційне дефіле конкурсанток у купальниках, однак мусульманську громадськість такий частковий захід не задовольнив. Ісламська рада Індонезії звернулася до влади з вимогою повністю заборонити проведення конкурсу на території країни, так як він «пропагує гедонізм, матеріалізм і споживацьке ставлення до жінок, чим подає поганий приклад молодим мусульманкам».

Перші етапи конкурсу «Міс світу- 2013» стартують 10 вересня. 28 вересня оголосять ім’я переможниці. Україну представлятиме Ганна Заячковська, а Росію – Ельміра Абдразакова .

"Міс-світу-2013". Промо-ролик (відео):

:

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: