fbpx
Новини світу

ЗМІ: Обамі погрожують викраденням його дочки в разі удару по Сирії

 Про ситуацію в Сирії та можливе військове втручання в сирійський конфлікт можна почути багато різних думок. Але сьогодні пролунали погрози на адресу сімей американських високопоставлених осіб.

 Засоби масової інформації сьогодні ввечері наводять заяву радника духовного лідера Ірану аятолли Хаменеї з питань стратегії Алі-Реза Форгані, який у своєму блозі висловив прямі погрози на адресу чиновників із США і конкретно на адресу американського президента Барака Обами.

Читайте також:  Президентські вибори в Словаччині. Хто переможе "руський мір" чи європейські цінності

 У пресі наводяться слова Алі-Реза Форгані, який написав, що якщо по Сирії буде завдано удару, то протягом 21 години будуть викрадені родичі високопоставлених осіб США. Мова йде і про дітей, яких також обіцяють викрасти. Мало того, через 18 годин обіцяють відправити американському уряду зйомки з ампутацією кінцівок викрадених родичів.

 Що ж стосується Барака Обами, то обіцяється викрасти його дочку. «Обама, якщо ти атакуєш Сирію, то потрапиш до пекла. Тому, будь ласка, атакуйте», – наводять сьогодні ввечері ЗМІ слова Фергані.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 Раніше повідомлялося про те, що американські розвідслужби нібито перехопили наказ іракським бойовиків здійснити напад на структури США в Багдаді, якщо трапиться напад на Сирію.

 За матеріалами: Кorrespondent.net

Читайте також: