fbpx
Музика

Оперна зірка Анна Нетребко дебютувала в кіно

 Оперна зірка світової величини Анна Нетребко взяла участь у масштабному кінопроекті і записала вокальні партії, які прозвучать в новій картині Федора Бондарчука "Сталінград", яка повинна вийти на екрани через місяць, 10 жовтня.

 Зараз Анна Нетребко готується до відкриття театрального сезону в Нью – Йорку.

 Незважаючи на те що співачка збирає заслужені овації в найзнаменитіших концертних залах світу, її голос жодного разу не звучав з великого екрану, і ці записи є її кінодебютом. "Природно, це велика честь для мене, і я дуже рада, що музика записана і я співаю в цьому фільмі", – сказала співачка.

Читайте також:  В столиці Чехії лунала закарпатська коломийка у виконанні колумбійського гурту (ВІДЕО)

 Весь музичний пласт майбутнього фільму "Сталінграда" не передбачає слів, а всі партії Нетребко – вокалізм. Композиції для фільму написав знаменитий композитор Анджело Бадаламенті.

 Картина вийде в світовий прокат, вже з’явився розклад китайських показів, Піднебесна замовила більше трьох тисяч копій. Також зможуть побачити стрічку і в Нью – Йорку, де в ці дні в Метрополітен-опера має репетиції співачка. Як очікується, військова драма "Сталінград" стане головною вітчизняною кіноподією нинішнього року.

Читайте також:  В столиці Чехії лунала закарпатська коломийка у виконанні колумбійського гурту (ВІДЕО)

Оперна зірка Анна Нетребко дебютувала в кіно (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Читайте також: