fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Влада Японії перерахували мільйон ієн Хабаровську, який потерпів від повені

 У мерії японського міста Ніїгата було прийнято рішення пожертвувати постраждалим від повені мешканцям Далекого Сходу мільйон ієн. Крім цього, голова міської думи Ніігата відправив лист міському голові Хабаровська Олександру Соколову, в якому він побажав всім жителям даного регіону якнайшвидшого повернення до нормального життя.

 «Японія часто страждає від стихійних лих. Тому кому, як не нам, знати міць природи перед людиною. У важкі для нас часи ми завжди відчували підтримку від багатьох держав, включаючи нашого сусіда – Росію», – передається в листі підтримки. Крім цього, муніципалітет Ніігати організував серед мешканців міста кампанію по збору коштів, які будуть направлені до фонду допомоги всім постраждалим від повені на Амурі.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

 Відзначимо, що в даний момент рівень води в річці піднявся до 871 сантиметра. Гідрологи прогнозують, що в найближчі два дні рівень води може піднятися ще на 20-25 сантиметрів. Для зупинки тиску великої води у Хабаровську вночі і вдень проводяться роботи по зведенню захисних споруд.

 За матеріалами: kp.ru

Читайте також: