fbpx
Футбол

Йожеф Сабо про Артема Мілевського: “Шкода такого гравця викидати на сміття”

Як відомо, колишній нападник київського «Динамо» і збірної України Артем Мілевський підписав контракт з аутсайдером турецької футбольної першості – клубом «Газіантепспор». Складно зараз говорити про те, правильне чи ні рішення прийняв Артем Мілевський, якого колись хотіли бачити в своїх рядах топ-клуби Старого Світу. Але сталося те, що сталося.

Свою думку з приводу переїзду Артема Мілевського до Туреччини висловив відомий в Україні футбольний фахівець, колишній тренер київського «Динамо» та української збірної Йожеф Сабо. За словами наставника, для нього стало несподіванкою те, що Артем Мілевський продовжить свою футбольну кар’єру в команді, яка є аутсайдером турецької першості. Футболіст такого рівня, як підкреслив Йожеф Сабо, «після київського "Динамо" міг опинитися в сильнішій команді, ніж "Газіантепспор"».

Український чемпіонат взагалі і київське «Динамо» зокрема, як припускає Йожеф Сабо, «втратили хорошого гравця». На думку тренера, Артему Мілевському таки треба було продовжити свої виступи в Україні і знайти для своєї подальшої спортивної кар’єри команду в українській прем’єр -лізі. Йожеф Сабо припустив, що до Туреччини Артем Мілевський «поїхав з відчаю».

«Шкода такого гравця викидати на сміття. Хочу, щоб він довів у Туреччині, що ще може грати на високому рівні», – сказав екс – тренер київського «Динамо».

Артем Мілевський, як пишуть у ЗМІ, сьогодні ввечері вже прибув до Туреччини, де його зустріли в аеропорту уболівальники. Нагадаємо, що 28-річний Артем Мілевський підписав контракт з «Газіантепспором» строком на три роки. У новій команді український форвард гратиме під номером 77. Раніше повідомлялося про те, що з «Газіантепспором» підписав контракт і відомий на пострадянському просторі литовський захисник Марюс Станкявічюс, який виступав за іспанські «Севілью» і «Валенсію», а також за італійський «Лаціо».

За матеріалами: Кorrespondent.net

Читайте також: