Михайло Фоменко: Будемо жити наступною грою

 Вчора збірна України з футболу розгромила з рахунком 9:0 збірну Сан-Марино. Підопічні Михайла Фоменка не тільки видобули важливу перемогу, але і встановили новий для української команди рекорд: до вчорашнього матчу найбільші перемоги України над суперниками були з рахунком 6:0. З таким великим рахунком збірна України домагалася перемог над Андоррою та Азербайджаном.

 Своєю думкою після матчу з Сан-Марино поділився головний тренер збірної України Михайло Фоменко. Наставник жовто – синьої дружини подякував уболівальникам, які підтримували вчора команду. Відзначимо, що підтримка глядачів на «Львів- Арені» вчора була просто приголомшливою.

 Наступний свій матч в рамках відбору на чемпіонат світу-2014 збірна України зіграє вже в найближчий вівторок проти збірної Англії. Матч Україна – Англія відбудеться в Києві на НСК «Олімпійський». «Будемо жити наступною грою», – заявив Михайло Фоменко, а повертаючись до гри із Сан-Марино, наставник національної збірної підкреслив, що в цьому поєдинку його підопічні грали з бажанням.

 Говорячи про наступний матч збірної України, Михайло Фоменко висловив упевненість, що поєдинок проти Англії буде важким. На думку головного тренера української збірної, збірна Англії представляє еліту європейського футболу.

 Після зіграних вчора матчів турнірне становище команд у групі Н таке:

 1 . Англія – 7 ігор 15 очок

Related Post

 2 . Чорногорія – 8 ігор 15 очок

 3 . Україна – 7 ігор 14 очок

 4 . Польща – 7 ігор 10 очок

 5 . Молдова – 8 ігор 5 очок

 6 . Сан-Марино – 7 ігор 0 очок.

Leave a Comment