Джошуа не дозволять відкласти бій з Усиком

Andy Ruiz Jr v Anthony Joshua, IBF, WBA, WBO and IBO heavyweight championships, Diriyah, Saudi Arabia. 7th December 2019. Picture By Mark Robinson.

Президент WBO Пако Валькарсель заявив, що організація не має наміру надавати володарю пояса в суперважкій вазі Ентоні Джошуа ще одну відстрочку в захисті свого титулу заради бою з Тайсоном Ф’юрі. Цю інформацію вже прокоментував промоутер українського боксера Олександра Усика Олександр Красюк.

«Минуло достатньо часу з тих пір, як Усик був оголошений обов’язковим претендентом на титул WBO в суперважкій вазі. Це було 16-18 місяців назад. З тих пір багато чого сталося. По-перше, Джошуа і Руїс провели другий бій. Потім ми повинні були побитися з Ей Джеєм, але Пулєв теж стояв у черзі, так що ми провели переговори і Усик погодився, щоб спочатку відбувся цей бій, але за умови, що він потім поб’ється з переможцем», – зазначив він.

За його словами, обов’язкові захисти – це те, що допомагає цим видом спорту бути чесним.

Related Post

Тепер Джошуа повинен або провести бій проти Усика, або зробити пояс WBO вакантним.

Раніше Красюк зазначив, що бій між українським боксером Олександром Усиком і британцем Ентоні Джошуа може пройти навесні 2021 року.

Нагадаємо, Усик звернувся до британського чемпіону світу за версіями WBA, WBO, IBF і IBO Ентоні Джошуа з ультиматумом.

Leave a Comment